Persondata- og cookiespolitik

Persondatapolitik for www.hairsmile.dk

Når du besøger vores hjemmeside, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere hjemmesiden og teknologien bag den.

Hjemmesidens ejeroplysninger:
Salon Hair Smile ApS.
Kettevej 25
2650 Hvidovre
Tlf. 3677 8000

Som et ansvarligt firma gør vi naturligvis vores yderste for at beskytte dine personlige data, som vi modtager ved brug af vores online tjenester.

Hvilke oplysninger indsamles?
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger, så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse og telefonoplysninger, som du selv har oplyst ved at kontakte os pr. email.

Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, hvor dine personoplysningerne er indsamlet og registreret. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Cookies

Hjemmesiden anvender ingen egne cookies, dog har vi indlejret tjenester fra tredjepart, som anvender cookies. Se nærmere herunder.

Marketing:
1. Cookie navn: impression.php/# | Type: Pixel | Udgiver: facebook.com | Udløb: Session
2. Cookie navn: NID | Type: HTTP | Udgiver: google.com | Udløb: 6 måneder

Nedenfor ses hvordan disse tredjeparts Cookies fra nævnte tjenester kan behandles eller slettes.

Statistik cookies
På www.hairsmile.dk anvender vi WordPress.com-Stats, en webanalyse-software, der leveres af Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110-4929, USA, der er registreret af Quantcast Inc., 201 3rd St, Floor 2 , San Francisco, CA 94103-3153, USA.
WordPress.com-Stats bruger cookies, til at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan besøgende bruger webstedet. Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse, anonymiseret før opbevaring) gemmes på servere i USA. Du kan nægte brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Du kan fravælge at blive sporet af Quantcast med virkning for fremtiden ved at indstille en opt-out-cookie i din browser: http://www.quantcast.com/opt-out. Hvis du sletter din browsers cookies, skal du indstille denne opt-out-cookie igen.

Sociale Medier, tredjeparts software/apps.
På vores hjemmeside er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook og twitter med videre. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket, samt Google Maps tjenesten. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjepartscookies på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester i USA kan efterlade cookies i din browser. Følg nedenstående links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Sådan blokerer og sletter du cookies:
De fleste browsere er sat op til at acceptere cookies. Du kan dog vælge, at ændre dine browser indstillinger således, at din browser afviser tredjemands cookies eller giver besked, når en tredjemands cookie bliver sendt.
Slet cookies i Microsoft Internet Explorer
Slet cookies i Mozilla Firefox
Slet cookies i Google Chrome
Slet cookies i Opera
Slet cookies i Safari 
Vejledning i at slette flash cookies (gælder for alle browsere)

Bookingsystem
Når du klikker på “Book tid” optionen på vores webside, bliver du sendt videre til en extern hostet booking-softwareløsning (tredjepart), drevet af CBIT. Se CBIT persondatapolitik her: http://www.cbit.dk/fortrolighed/

Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er vi ikke ansvarlige for indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlige:

Jeanette Velling
Email: jeanette@hairsmile.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Forbehold
Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer fra vores website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden du anvender dem.
Indenfor rammerne af den gældende EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.


Sidst opdateret: Maj 2018